Ons Beleid

 WAT NEEM JE MEE?
We raden aan om een kort, aansluitend broekje en een (mouwloos) t-shirt of sporttop aan te trekken naar de paaldanslessen. Met name de huid van je benen is nodig voor grip in de paal.

Voor de Aerial Hoop en Aerial Hammock les draag je een legging een shirtje met (korte) mouwen.

Tijdens Twerk, Exotic Pole en Sensual Pole draag je kneepads ter bescherming van je knieën.

Sieraden zoals oorbellen, ringen, armbanden en kettingen graag verwijderen voor aanvang van de les.
Neem eventueel een handdoek mee voor op je matje en/of een flesje water.

 

 BODYLOTION, CRÈME EN/OF OLIE
Uit veiligheidsoverwegingen vragen wij iedereen om géén bodylotion, crèmes of olie te dragen op de lesdag. Lotions en dergelijke zorgen voor gladheid, waardoor je grip verliest.

 

 KOM OP TIJD
Probeer 5 à 10 minuten voor de les aanwezig te zijn. Als je online hebt gereserveerd, dan houden we je plek tot aanvang van de les vrij. Daarna komt je reservering te vervallen en kan jouw plek aan een ander worden toegewezen.

Ben je te laat? Het kan zijn dat je even moet wachten tot de warming-up is afgelopen voordat de deur voor je kan worden open gedaan!

 

 INSCHRIJVEN VIA HET LESROOSTER
We vinden het fijn om te weten wie er naar de les komt, daarom kun je je inschrijven via het lesrooster. Dit verzekert je ook van een plekje. Het is echter niet verplicht. Als je je niet hebt ingeschreven, meld je dan voor aanvang van de les bij de balie, dan schrijven wij je in.

Let wel op, met 12 personen is de les vol!

Uitschrijven voor een les kan kosteloos tot 6 uur voor aanvang van de les (tenzij anders aangegeven bij boeken).

 

 CREDITS
Credits staan op naam en zijn dus niet overdraagbaar. Een losse les of leskaart heeft een beperkte geldigheid, waarna deze komt te vervallen. Met een abonnement ontvang je iedere maand credits die flexibel in die maand in te plannen zijn. Deze credits kunnen niet worden meegenomen naar een volgende maand.

Op je Eversports account vind je alle informatie over de vervaldatum van je credits..