Ons Beleid

 WAT NEEM JE MEE?
We raden aan om een kort, aansluitend broekje en een (mouwloos) t-shirt of sporttop aan te trekken naar de paaldanslessen. Met name de huid van je benen is nodig voor grip in de paal.

Sieraden zoals oorbellen, ringen, armbanden en kettingen graag verwijderen voor aanvang van de les.
Neem eventueel een handdoek mee voor op je matje en/of een flesje water.

 

 BODYLOTION, CRÈME EN/OF OLIE
Uit veiligheidsoverwegingen vragen wij iedereen om géén bodylotion, crèmes of olie te dragen op de lesdag. Lotions en dergelijke zorgen voor gladheid, waardoor je grip verliest.

 

 KOM OP TIJD
Probeer minimaal 10 minuten voor de les aanwezig te zijn. Als je online hebt gereserveerd, dan houden we je plek tot aanvang van de les vrij. Daarna komt je reservering te vervallen en kan jouw plek aan een ander worden toegewezen.

Ben je te laat? Het kan zijn dat je even moet wachten tot de warming-up is afgelopen voordat de deur voor je kan worden open gedaan!

 

 INSCHRIJVEN VIA HET LESROOSTER
We vinden het fijn om te weten wie er naar de les komt, daarom kun je je inschrijven via het lesrooster. Dit verzekert je ook van een plekje. Het is echter niet verplicht. Als je je niet hebt ingeschreven, meld je dan voor aanvang van de les bij de balie, dan schrijven wij je in.

Let wel op, met 12 meiden is de les vol!

 

 LESKAARTEN
Leskaarten staan op naam en zijn dus niet overdraagbaar. Een leskaart heeft een beperkte geldigheid, waarna deze komt te vervallen.

Check je credits pagina voor de vervaldatum van jouw kaart(en).