Felicia

Felice paaldansen

MY STORY

Felicia Level 2 Instructor 

Hoi!
Ik ben Felice en ben pakweg 2014 begonnen met paaldansen. Behalve dansen tijdens het stappen, heb ik nooit lessen gehad.
Ook sportte ik niet toen ik begon met paaldansen. Toen een vriendin het voorstelde dacht ik ‘nee’, maar ik zei ‘ja’. Dat bleek de beste spontane beslissing ooit te zijn.
Ik ben sterker, leniger en gezonder geworden sinds ik ben begonnen. Vanaf les 1 was ik verbaasd wat mijn puddinglichaampje allemaal bleek te kunnen en wist ik dat ik dit anderen ook wil laten zien!

 

Inmiddels geef ik al poos les, train ik voor wedstrijden en treed ik op. De opties met paaldansen zijn oneindig.
Je kan het puur als krachtsport benaderen of als dynamische sport met veel flips, tricks en drops of juist lekker sexy op hakken. En in elke vorm train word je sterker!

 

Hoewel ik nooit dansles heb gevolgd, heb ik veel ritme gevoel en Colombiaanse heupen mee. Ik beweeg ontzettend graag op muziek, omdat je hier elke emotie in kwijt kan.
Ik doe het dan ook veel. Daaruit zijn mijn Twerk-fit lessen ontstaan. Lekker met de billen schudden, zweten, lachen met elkaar en dansen!
Daarnaast is het een goede afwisseling om je benen extra te trainen, want met paaldansen train je vooral je schouders en armen.

 

Elke keer dat ik de studio in stap, ben ik in mijn ‘happy-zone’ en voel ik alle andere zorgen van me afglijden. Ik geef mijn lessen dan ook met veel passie, trots en hou van lekker dollen!

MY CERTIFICATES

EHBO

Pole Instructor – Level 2

Pole Instructor – Level 1