Jony

MY STORY

Jony Level 2 Instructor 

Hoi! Ik ben Jony en ben in 2013 bij Studio Aeris begonnen met het volgen van een aantal paaldans lessen. Wat begon als een lolletje met een paar vriendinnen, is inmiddels uitgegroeid tot een absolute verslaving. Na de eerste les was het hek van de dam en inmiddels is mijn passie voor deze sport en kunstvorm onlosmakelijk verbonden met wie ik ben.

Naast mijn liefde voor dans en sport ben ik klassiek zangeres, zangdocent en inmiddels afgestudeerd aan het Utrechts Conservatorium.
Hoewel ik mijn hele leven lang al bezig ben met sport (turnen, paardrijden, kickboksen, yoga enz.) is paaldansen de eerste sport die mij tot op de dag van vandaag blijft uitdagen. Het is een sport waarmee je elke spier in je lijf traint, waarmee je kracht, lenigheid en balans kunt opbouwen en een enorm respect krijgt voor de mogelijkheden van je eigen lichaam. Maar naast een workout is paaldansen ook een bijzondere kunstvorm en volwaardig dansgenre waarbinnen ieder zijn eigen creativiteit en expressie tot uiting kan brengen. Paaldansen is voor mij de perfecte combinatie van sport en plezier en is geschikt voor iedereen.

Ik ben dan ook enorm trots dat ik mij mag aansluiten bij het geweldige team van mijn favoriete studio, waar alles destijds is begonnen en waar ik jullie mag leren om samen de zwaartekracht te tarten!

MY CERTIFICATES

EHBO

Pole Instructor – Level 2

Pole Instructor – Level 1