Nieuw: Aerial Hoop lessen!

Vanaf 16 januari zijn er wekelijkse Aerial Hoop lessen in de studio! Deze lessen worden gegeven door Nicky. Niet alleen is zij zelf heel ervaren in de aerial hoop, ook met lesgeven heeft zij inmiddels ervaring opgebouwd.

Wij zijn dan ook super blij haar te mogen verwelkomen in het team!

De lessen zijn geschikt voor alle niveau’s, je hoeft dus geen ervaring te hebben. Inschrijven kan via het online lesrooster met je reguliere credits (losse les, leskaart of abonnement).

Een les duurt één uur. Er zijn 4 hoops in verschillende maten. De palen gaan voor deze les speciaal aan de kant, zodat er voldoende ruimte is om te draaien en mooie shapes te maken.

De eerste drie lessen zijn op woensdagavond 21:00 uur; dit zijn 16 januari, 23 januari en 30 januari. Vanaf februari zijn de lessen op donderdagavond 21:00 uur. Dit is dus vanaf 7 februari. Hierna blijven de lessen op donderdagavond.

De hoops zijn getapet voor een goede grip. In tegenstelling tot paaldansen heb je dus geen blote huid nodig. Draag daarom kleding die bedekt, denk bijvoorbeeld aan een legging en een t-shirt.

Mocht je vragen hebben, stuur een e-mail (info@studio-aeris.com) of een WhatsApp berichtje (0621446117).

Tot in de studio!

Aerial Hoop Nicky