Outcome ‘Your ideal Studio Aeris’ questionnaire

*** Sorry, entry in Dutch only ***

Ten eerste: dankjulliewel voor alle responses op de enquête ‘Jouw ideale Studio Aeris’. We hebben heel veel reacties gekregen, waardoor we een goed idee hebben gekregen van wat jullie graag (anders) zien!

Er wordt wel gezegd ‘zoveel hoofden, zoveel zinnen‘ en dat zal altijd wel zo blijven. Toch waren jullie het over een aantal onderwerpen opvallend eens. En waren sommige uitkomsten best verrassend voor ons. Zo zie je maar!

Drempelvrees

Op de vraag ‘Wat was voor jou de grootste drempel om te starten met paaldansen?‘ kozen jullie het vaakst (39%) voor de optie ‘overig’. Het meest genoemde antwoord kwam neer op: géén drempel! Hier waren we door verrast, maar zeker op een aangename manier. Hieruit blijkt dat er de afgelopen toch echt een verschuiving heeft plaatsgevonden in hoe mensen paaldansen zien. Yay!

Nieuwe lessen

Bij ‘Welke les zou jij op het lesrooster willen zien?‘ kwam ‘Pole Choreo‘ als winnaar uit de bus met 51% van jullie stemmen. Op de tweede plek staat ‘Strength & Flex‘ met 46% en op de derde plaats komt ‘Power Pole‘ met 42%. Een aantal van jullie zouden graag Aerial Silks op het lesrooster zien, helaas is dit gezien de plafondhoogte bij ons niet mogelijk. Andere ideeën zoals yoga en pilates houden we zeker in ons achterhoofd.

Extra dag / tijd

Een duidelijke voorkeur kwam naar voren bij de vraag ‘Op welke dag / tijd zou jij een extra les op het rooster willen zien?‘. Met maar liefst 74% voor ‘zaterdag 11:00‘ en 69% voor ‘zondag 14:00‘ staken deze twee opties er met kop en schouders bovenuit. Op de derde plek staat ‘vrijdag 18:30‘ met 37%.

 

Liefde!

Opvallend vaak noemden jullie bij ‘Wat vind je het beste / leukste /fijnste aan de studio? een fijne sfeer‘, ‘goede docenten en lessen‘, ‘kwaliteit‘ en ‘vakkundig en gezellig‘ als beste punt van de studio, en daar zijn wij ontzettend blij mee – en super trots op! Wat een mooi compliment.

Jullie tips & ideeën

De input bij ‘Heb je nog tips of ideeën voor ons?‘ was erg verschillend. Van ‘het lesaanbod vergroten‘ tot ‘meer thee‘,  ‘een wachtlijstsysteem‘ en ‘consequenter leselementen laten terugkomen‘. Helaas kunnen we niet aan alle tips en ideeën tegemoet komen, al was het maar omdat sommige elkaar tegenspreken ;) Maar we gaan er zeker mee aan de slag!

Zo komen we bijvoorbeeld tegemoet aan de vraag om méér groupbuilding bij Beginner 1, een uitbreiding van de abonnementen en een groter lesaanbod. Whoohoo!

Houdt zeker je mailbox, Facebook en/of Instagram in de gaten, want er komen mooie veranderingen aan in het nieuwe jaar!

 

Paaldansen Utrecht - follow on Facebook

Paaldansen Utrecht - follow on Instagram

 

 

 

<3  Team Aeris