Update Terms and Conditions & Privacy Statement

Eens in de zoveel tijd nemen we de Algemene Voorwaarden en/of het Privacy Statement eens onder de loep, om te kijken of alles nog klopt, aan de wet voldoet en natuurlijk duidelijk is.

Vooral dit laatste punt was niet helemaal meer van toepassing, dus hebben we e.e.a. aangepast. De teksten zijn duidelijker ingedeeld, zinnen zijn korter en leesbaarder. Ook wordt er af en toe gebruik gemaakt van een voorbeeld om extra uitleg te geven.

De algemene voorwaarden van de website en die van de webshop zijn samengevoegd tot één tekst, waardoor er geen dubbele informatie meer staat.

De enige echte wijziging die is doorgevoerd, is het recht van de studio om extra kosten te rekenen bij het uitsturen van betalingsherinneringen bij wanbetaling. Dit is van toepassing op de abonnementen. Bij een eerste herinnering is dit €2,00, bij een tweede herinnering is dit €4,00 en bij en derde herinnering €8,00.

Lees de Algemene Voorwaarden en het Privacy Statement goed door. En zoals altijd; heb je vragen, tips, op- en/of aanmerkingen? Laat het ons weten via info@studio-aeris.com.

-> Algemene Voorwaarden

-> Privacy Statement

Groetjes!

Leave your thought