Extend your credits – for free!

Met de invoering van het nieuwe systeem aan het begin van dit jaar, is er ook een nieuwe optie gekomen w.b.t. de credits. Je kunt deze nu namelijk verlengen! En het mooiste is, dit kost je niets extra’s. Wij begrijpen het namelijk als je soms ineens een periode drukker bent dan gedacht, of toch die extra vakantie boekt.

Het enige wat je hiervoor moet doen is een nieuwe les(kaart) kopen en ons even een mailtje sturen. Alle nog geldige credits krijgen dan dezelfde vervaldatum als die van je nieuwe les(kaart). Op deze manier hoef je dus nooit meer credits kwijt te raken.

Verleng je paaldans credits - paaldansen Utrecht

Bijvoorbeeld: je hebt een Leskaart 6 die geldig is t/m 20-03-2018 en een Losse Les die geldig is t/m 02-04-2018. Op je Leskaart 6 staan nog 2 lessen, en je Losse Les is nog niet gebruikt. Wegens omstandigheden kun je een aantal weken niet komen trainen, en je lessen niet op tijd opmaken. Super balen, want vanaf half april wil je er weer vol tegenaan!

Dan ga je dus naar onze shop en schaf je bijvoorbeeld een nieuwe Leskaart 6 aan. Laten we zeggen, dit doe je op 15-03-2018, dus je nieuwe kaart is geldig tot 15-09-2018.

Je stuurt een mailtje naar info@studio-aeris.com om te vragen de data om te zetten. Dit gaat op dit moment helaas nog niet automatisch – wordt aan gewerkt ;)

Je oude Leskaart 6, je oude Losse Les èn je nieuwe Leskaart 6 krijgen dan allemaal de vervaldatum 15-09-2018. Tadaaaa!

Tadaaa - paaldansen Utrecht

Let op:

  • je kunt credits op deze manier blijven verlengen, er zit geen maximum op het aantal keer verlengen.
  • dit geldt alleen voor het verlengen van proeflessen, losse lessen en leskaarten die nog niet zijn komen te vervallen.
  • dit geldt alleen bij aanschaf van losse lessen en leskaarten. Proeflessen zijn uitgesloten.
  • dit geldt alleen voor aankopen op hetzelfde account. Credits kunnen niet worden overgezet.
  • bekijk je credits op je persoonlijke pagina.
  • voor vragen kun je altijd bij ons terecht via info@studio-aeris.com.

 

Leave your thought