We are back!

Na bijna 6 maanden online zijn er eindelijk weer lessen in de studio mogelijk, en wat is het fijn om iedereen weer te zien! Langzaamaan gaan we weer naar de gezelligheid die we zo gemist hebben. De cursussen voor beginners paaldansen, de paaldans level lessen, Power Pole, Aerial Hammock, Aerial Hoop, Strength & Stretch, Deep Stretch, Sensual Flow en vanaf juli ook weer Twerk Fit …voor alle lessen kun je weer terecht!

Ook workshops voor bijvoorbeeld vrijgezellenfeestjes of vriend(inn)enuitjes kunnen weer, super leuk!

Vanaf zaterdag 26 juni zijn ook de mondkapjes niet meer verplicht. Wel vragen we je nog steeds de handen te desinfecteren bij binnenkomst, om zoveel mogelijk de 1,5 m afstand te bewaren, om een handdoek mee te nemen voor op je yogamatje en om je eigen schone microvezeldoekje mee te nemen voor tijdens de les.

Alle abonnementen zijn weer geactiveerd, inschrijven kan zoals je gewend bent via ons lesrooster of de Eversports app. We draaien nog niet op volledige aantallen, dus de lessen blijven tot die tijd nog eventjes 50 minuten. Dat is de allerlaatste stap! Zodra het zover is dat het nieuwe rooster geïntroduceerd gaat worden houden we jullie uiteraard op de hoogte via onze nieuwsbrief, app groep en/of social media.

Tot in de studio! Liefs, namens heel Team Aeris, Sandra