Wilma

Wilma paaldansen

MY STORY

Wilma Level 1 Instructor 

Hoi! Ik ben Wilma. Mijn eerste ervaring met paaldansen was tijden een vrijgezellenfeestje in 2012. Het was vooral hilarisch. Ik snapte niets van de ingewikkelde draaitjes maar de eerste chopper was een feit!

Het jaar daarop bleek dat ik vanwege een knieblessure niet door kon gaan met Capoeira. Ik besloot bij verschillende dansscholen een proefles paaldansen te volgen. Ik ben blijven hangen bij Studio Aeris, waar ik lessen kon volgen op mijn eigen niveau en waar ik de sfeer gezellig en ontspannen vond. In paaldansen heb ik een sport gevonden die mij blijft uitdagen. Of het nu gaat om het leren van nieuwe moves, het bedenken van een choreografie of het netjes pointen van de tenen, er is altijd ruimte om te groeien. Wanneer die ene move dan eindelijk lukt, geeft dat veel voldoening.

In de lessen die ik gaf als inlineskate-instructrice vond ik het mooi te zien hoe de cursisten progressie boekten en daardoor nog meer plezier kregen in het sporten. Dit hoop ik het lesgeven bij Studio Aeris ook te bereiken!


MY CERTIFICATES

Pole Instructor – Level 1