F.A.Q.

WAT DOE JE AAN / NEEM JE MEE?
Paaldanslessen volg je in een kort, aangesloten broekje en een mouwloze top. Met name de huid van je benen is nodig voor grip in de paal. Houd er rekening mee dat je vanaf Pole Beginner 2 lessen ondersteboven gaat hangen.

Voor de les Pure Stretch raden we gemakkelijke kleding aan, zoals bijvoorbeeld een joggingbroek, t-shirt of sporttop en sweater.

Bij de les Exotic Pole neem je hakken en kneepads mee. Met hoge hakken kun je mooi bewegen en voel je je direct super vrouwelijk!

Neem eventueel een handdoek mee voor op je matje.

 

WAAR MOET IK VERDER REKENING MEE HOUDEN?
Uit veiligheidsoverwegingen vragen wij iedereen om géén bodylotion, crèmes of olie te dragen op de lesdag. Lotions en dergelijke zorgen voor gladheid, waardoor je grip verliest.

Sieraden zoals oorbellen, ringen, armbanden en kettingen graag verwijderen voor aanvang van de les.

 

HOE KAN IK ME INSCHRIJVEN?
Als je bij ons les wilt komen volgen, maak je eerst een gratis account aan. In onze webshop kun je een passende les, leskaart of abonnement aanschaffen. Zodra de betaling is afgerond, staat de les(kaart) of abonnement op je account en kun je je inschrijven voor je les(sen)!

Inschrijven kan via het lesrooster door te klikken op de les naar keuze. Dit is niet verplicht, maar verzekert je van een plekje in de les. Als je je niet hebt ingeschreven, meld je dan voor aanvang van de les bij de balie, dan schrijven wij je in.

Let wel op, met 12 meiden is de les vol!

 

IK WIL GRAAG EEN PROEFLES VOLGEN, HOE DOE IK DAT?
Schaf een Proefles Starter aan in onze shop. Zodra de betaling is afgerond sta je op de lijst voor de proefles. Heb je eerder gepaaldanst en wil kennis maken met ons als studio? Kies dan voor een reguliere proefles en schrijf je na het afronden van je bestelling in via ons lesrooster voor een les naar keuze.

IK BEN NIET STERK / LENIG / SPORTIEF, IS DAT EEN PROBLEEM?
Nee, dat is absoluut geen probleem. Je zult merken dat zodra je regelmatig paaldanslessen volgt, je vanzelf sterker en leniger wordt en meer uithoudingsvermogen krijgt! Aan alle verschillende aspecten wordt namelijk aandacht besteed in onze lessen.

Voor iedereen die (extra) aan flexibiliteit wilt werken bieden we de les Pure Stretch aan.

 

BEN IK TE JONG / TE OUD OM TE KOMEN PAALDANSEN?
Iedereen vanaf 16 jaar is welkom bij ons in de studio. Onder de 18 jaar heb je echter wel de toestemming van een ouder nodig. Allang geen 18 meer? Age is nothing but a number en op paaldansen zit zeker geen bovengrens.

 

IK WIL ME GRAAG UITSCHRIJVEN VOOR EEN LES, HOE WERKT DAT?
Het kan natuurlijk een keer voorkomen dat je niet naar je les kunt komen. Tot vijf uur voor aanvang van de les kun je je daarom gewoon kosteloos uitschrijven. Dit doe je door op het lesrooster op de betreffende les te klikken. Je krijgt dan de melding dat je bent uitgeschreven voor de les. Tevens staat deze les dan niet meer in je persoonlijke lessen overzicht.

 

WAAR KAN IK MIJN LESKAART(EN) BEKIJKEN?
Al je geldige of recent verlopen leskaarten staan op je persoonlijke account. Hier kun je zien tot wanneer je leskaart geldig is en hoeveel lessen er nog op staan.

 

IK WIL GRAAG MIJN CREDITS VERLENGEN, KAN DAT?
Ben je stiekem meer op vakantie geweest dan je had gedacht, of ben je zo druk bezig geweest dat het paaldansen er tijdelijk bij is ingeschoten en verloopt je les(kaart) bijna? Geen paniek. Met de invoering van ons nieuwe systeem is het nu mogelijk om je credits te verlengen. Dit doe je door een nieuwe les(kaart) aan te schaffen*. De datum van deze nieuwe les(kaart) kan worden overgezet naar alle andere geldige les credits!

Dit gaat nog niet automatisch, dus stuur ons in dat geval even een mailtje op info@studio-aeris.com en we zorgen ervoor dat dit wordt aangepast.

*m.u.v. een proefles.

WAAR KAN IK ZIEN VOOR WELKE LESSEN IK BEN INGESCHREVEN?
Op je persoonlijke pagina staan alle lessen waarvoor je je hebt ingeschreven. Ook op het lesrooster zie je welke les je hebt gereserveerd.

 

WAAR KAN IK MIJN GEGEVENS AANPASSEN?
Op je persoonlijke profiel pagina kun je je gegevens, zoals bijvoorbeeld je mailadres, aanpassen. Ook kun je hier je wachtwoord aanpassen.

 

STAAT JOUW VRAAG HIER NIET TUSSEN? STUUR ONS DAN GERUST EEN BERICHTJE: