F.A.Q.

WAT DOE JE AAN / NEEM JE MEE?
Paaldanslessen volg je in een kort, aangesloten broekje en een mouwloze top. Met name de huid van je benen is nodig voor grip in de paal. Houd er rekening mee dat je vanaf Pole L2 lessen ondersteboven gaat hangen.

Voor de Stretch les raden we gemakkelijke kleding aan, zoals bijvoorbeeld een joggingbroek, t-shirt of sporttop en vestje.

Bij Exotic Pole en Sensual Flow neem je hakken en kneepads mee. Met hoge hakken kun je mooi bewegen en voel je je direct super vrouwelijk!

Neem eventueel een handdoek mee voor op je matje.

 

WAAR MOET IK VERDER REKENING MEE HOUDEN?
Uit veiligheidsoverwegingen vragen wij iedereen om géén bodylotion, crèmes of olie te dragen op de lesdag. Lotions en dergelijke zorgen voor gladheid, waardoor je grip verliest.

Sieraden zoals oorbellen, ringen, armbanden en kettingen graag verwijderen voor aanvang van de les.

 

HOE KAN IK ME INSCHRIJVEN?
Inschrijven kan via het lesrooster door te klikken op de les naar keuze. Wil je je inschrijven voor een proefles paaldansen, ga je in het roze lesrooster menuutje naar ‘Evenementen’ en kies je daar een proefles uit. Inschrijven voor de Pole Beginner Basics cursus kan via ‘Cursussen’ in het lesrooster menu.

Inschrijven kan ook via de Eversports app.

Wanneer de les vol is, kun je je aanmelden voor de wachtlijst. Zodra iemand zich uitschrijft krijg je direct een pushmelding, zodat je je alsnog kunt inschrijven.

 

IK WIL GRAAG EEN PROEFLES VOLGEN, HOE DOE IK DAT?
Voor een proefles paaldansen (Trial Class Pole) ga je naar studio-aeris.com/lesrooster/ en klik je in het roze lesrooster menuutje op ‘Evenementen’. Hier staan alle proefles data waar je uit kunt kiezen.

Je kunt voor de reguliere lessen uiteraard ook een proefles doen. Klik dan in het lesrooster op de les naar keuze en kies bij het afrekenen voor een proefles.

 

IK BEN NIET STERK / LENIG / SPORTIEF, IS DAT EEN PROBLEEM?
Nee, dat is absoluut geen probleem. Je zult merken dat zodra je regelmatig paaldanslessen volgt, je vanzelf sterker en leniger wordt en meer uithoudingsvermogen krijgt! Aan alle verschillende aspecten wordt namelijk aandacht besteed in onze lessen.

 

BEN IK TE JONG / TE OUD OM TE KOMEN PAALDANSEN?
Iedereen vanaf 16 jaar is welkom bij ons in de studio. Onder de 18 jaar heb je echter wel de toestemming van een ouder nodig. Allang geen 18 meer? Age is nothing but a number en op paaldansen zit zeker geen bovengrens.

 

IK WIL ME GRAAG UITSCHRIJVEN VOOR EEN LES, KAN DAT?
Het kan natuurlijk een keer voorkomen dat je niet naar je les kunt komen. Tot zes uur voor aanvang van de les kun je je daarom gewoon kosteloos uitschrijven. Je credit wordt automatisch weer op je account gezet. Na de zes uur window uitschrijven geldt als een late cancel, maar dit biedt een ander de gelegenheid om naar de les te komen,

 

IK WIL GRAAG MIJN CREDITS VERLENGEN, KAN DAT?
Ben je stiekem meer op vakantie geweest dan je had gedacht, of ben je zo druk bezig geweest dat het paaldansen er tijdelijk bij is ingeschoten en verloopt je les(kaart) bijna? Geen paniek. Met de invoering van ons nieuwe systeem is het nu mogelijk om je credits te verlengen. Dit doe je door een nieuwe les(kaart) aan te schaffen*. De datum van deze nieuwe les(kaart) kan worden overgezet naar alle andere geldige les credits!

Dit gaat nog niet automatisch, dus stuur ons in dat geval even een mailtje op info@studio-aeris.com en we zorgen ervoor dat dit wordt aangepast.

*m.u.v. een proefles. Let erop dat bij het moment van aanschaf (en ons mailen) je credits nog niet zijn verlopen.

 

STAAT JOUW VRAAG HIER NIET TUSSEN? STUUR ONS DAN GERUST EEN BERICHTJE: