Lockdown 2.0

Vanaf morgen, donderdag 5 november, gaat de studio helaas weer gedeeltelijk dicht. De komende twee weken zullen er geen groepslessen worden gegeven. Na deze twee weken gaan we in principe weer terug naar het lesrooster van afgelopen weken.

Normaal gesproken is de studio gesloten tussen kerst en oud & nieuw, maar dit jaar blijven we open! Zodat iedereen gewoon tot aan het einde van het jaar terecht kan in de studio.

Vandaag worden alle lessen en inschrijvingen voor de komende twee weken verwijderd. Deze credits ontvang je automatisch weer terug.

Belangrijkste vraag natuurlijk: wat kan er nog wèl? Goed nieuws, want in tegenstelling tot de vorige lockdown is er nu meer mogelijk.

  • Met je credits kun je je inschrijven voor de online lessen. We hebben lessen mèt en zonder paal.
  • Self practice, dus vrij trainen, is mogelijk in maximaal twee groepjes van twee personen. Er zijn vlakken op de grond aangebracht om de twee groepen aan te geven, en kruizen om aan te geven waar er minimaal 1,5 m afstand tot de paal en mensen onderling is.
  • Ook staan er privélessen voor 2 personen ingeroosterd. Deze kun je tijdelijk gewoon boeken met je credits; een privéles kost dan twee credits per persoon (i.p.v. €49 p.p.). Voor als je toch graag begeleiding wilt hebben, of gewoon je favoriete docent wilt zien en/of supporten!
  • ook wordt er achter de schermen al hard gewerkt aan een twee-weeks programma om thuis te volgen. Meer informatie hierover volgt snel.
  • wil je op de hoogte blijven van alle veranderingen en mogelijkheden? Houdt onze instagram pagina in de gaten, meld je aan voor de nieuwsbrief en/of sluit je aan bij de Aeris Tribe app groep via deze link.

Voor de online lessen, self practice en privates kun je je gewoon inschrijven via het lesrooster.

Zoals altijd, voor vragen en/of suggesties, stuur gerust een mailtje naar info@studio-aeris.com.

Tot snel weer in de les, stay safe,

Team AERIS