Lockdown 3.0

UPDATE persconferentie 23 februari: de lockdown wordt wederom verlengd, dit keer t/m 14 maart. Op 8 maart is er weer een nieuwe persconferentie. Dan houden we jullie uiteraard weer op de hoogte :)


Het kan niemand zijn ontgaan, we zitten weer volop in een lockdown om het aantal besmettingen te kunnen reduceren en de druk op de zorg te verlagen. Helaas houdt dit in dat er t/m 19 januari geen lessen meer in de studio gegeven mogen worden. 

Super balen natuurlijk, voor jullie, voor ons, voor iedereen. Maar we gaan online gewoon door! Deze keer niet alleen met vrijwel dagelijks online lessen, maar ook met livestreams die een week beschikbaar zijn èn een bibliotheek met video’s on demand waar wekelijks nieuw materiaal in verschijnt!

Lees hieronder alles over de mogelijkheden de komende 5 weken, en wat er gebeurd met je abonnement / credits.

Stay healthy, stay positive, stay fit, 

Namens het hele AERIS docenten team, veel liefs, Sandra


UNLIMITED ONLINE voor maar €24,95!
Brand spankin’ new: de Unlimited Online kaart. Voor maar €24,95 kun je een maand lang van alle online opties gebruik maken, van online les tot video on demand. Bovendien steun je op deze manier ook nog eens de studio <3

ONLINE LESSEN & LIVESTREAM
Van maandag t/m zaterdag staan er online lessen op het lesrooster, van Pole Level 2 tot Exotic Flow, je hebt de keuze uit 11 verschillende! Inschrijven hiervoor kan gewoon via het lesrooster of de app zoals je gewend bent. 

Livestreams van de lessen die geweest zijn verschijnen in de videotheek. Deze zijn een week na afloop van de les nog te bekijken. Let op! Als een les niet doorgaat vanwege te weinig aanmeldingen, komt hier uiteraard ook geen livestream van :)

VIDEO ON DEMAND
Naast live online lessen en livestreams, hebben we ook video’s op demand. Je vindt deze via het lesrooster -> video’s. Je kunt je reguliere credits hiervoor gebruiken, een losse video aanschaffen, of gebruik maken van onze Unlimited Online kaart. Wekelijks worden er nieuwe video’s aan de bibliotheek toegevoegd.

ABONNEMENTEN
Alle abonnementhouders ontvangen automatisch een korting voor de maand januari. De credits blijven op dezelfde manier doorlopen. Op deze manier kun je gebruik maken van al onze online opties en inschrijven voor de reguliere lessen vanaf 20 januari. 

Kun je het geld missen en wil je de studio en de docenten steunen? Stuur dan even een mailtje (voor 30 december) naar info@studio-aeris.com om ons te laten weten welk bedrag je in januari af wilt laten schrijven. 

Prijzen voor januari:
Smart Member: €19,95
Silver Member: €20,95
Gold Member: €22,95
Platinum Member: €24,95

CREDITS
Je credits zijn te gebruiken voor alle online opties. Kom je er toch niet aan toe om ze op tijd te gebruiken, stuur dan een mailtje naar info@studio-aeris.com met je naam en de kaart/credits waar het om gaat. Dan verlengen we deze met 5 weken! 

PROEFLESSEN & CURSUSSEN
Alle proeflessen en cursussen zijn opgeschoven naar de eerstvolgende beschikbare datum. Iedereen heeft hier inmiddels al bericht over ontvangen. 

Mocht je nog vragen hebben, stuur ons een mailtje via info@studio-aeris.com. We wensen iedereen hele fijne en warme feestdagen toe. We zien jullie graag online en over een paar weken weer in de studio!