Nieuw reserveringssysteem!

Op dit moment wordt er achter de schermen dag en nacht gewerkt aan de overstap naar een mooi nieuw reserveringssysteem. Met trots introduceren we de samenwerking met Eversports!

Je ontvangt snel een mailtje van Eversports, waarin je wordt uitgenodigd om je account te activeren. Vanaf dan kun je nóg makkelijker je favoriete lessen reserveren.

Een aantal dingen gaan natuurlijk veranderen, we zetten het voor je op een rij:

  • inschrijven kan nu ook via de Eversports app – super handig op je telefoon
  • de annuleringstijd verschuift iets, van het huidige 5 uur voor aanvang van de les naar 6 uur voor aanvang van de les
  • schrijf je vooral in voor de les die je wilt volgen! Als er te weinig mensen staan ingeschreven, wordt de les namelijk automatisch geannuleerd. Mocht dit voorkomen, wordt je als ingeschreven deelnemer automatisch uitgeschreven en ontvang je hier een melding van
  • is de les al vol, maar wil je graag meedoen, dan kun je je inschrijven op de wachtlijst. Komt er een plekje vrij, krijg je direct een pushmelding op je telefoon – tadaaa!
  • abonnenten krijgen vanaf 1 maart een aantal credits per maand toegewezen, in plaats van per week. Dit is dus een stuk flexibeler! Abonnementen die 1 credit/week kregen, krijgen er nu 5 /maand. Abonnementen voor 2 credits/week, krijgen er nu 10/maand. Platinum members ontvangen straks 21 credits.

Alle huidige credits èn reserveringen zijn al overgezet naar het nieuwe systeem, dus vanaf het moment dat het live gaat, kun je direct aan de slag.

Zodra je de uitnodiging van Eversports in je mail ontvangt, controleer dan direct je account gegevens, en vul deze eventueel aan. Zie je iets geks, heb je voor je idee te weinig of te veel credits, of heb je vragen? Stuur even een mailtje naar info@studio-aeris.com

Tot in de studio! <3