Paaldansen anders

In januari van dit jaar ging het nieuwe lesrooster in – met maar liefst 5 lessen die nèt anders zijn dat de ‘gewone’ paaldans level lessen. Heb jij al een andere les geprobeerd? Met je les(kaart) of abonnement kun je je inschrijven voor alle lessen.

Zo is er op maandag een Pole Choreo les, waarbij je elke drie weken een nieuwe choreografie leert in en om de paal. In tegenstelling tot wat sommigen denken, heb je geen danservaring (of -talent) nodig om deze les te volgen. En instromen kan gerust tussendoor :) Want: “Life is better when you dance.

Life is better when you dance - paaldansen Utrecht

Op dinsdag hebben we zowel Strength & Flex als Exotic Pole, twee heel verschillende lessen!

Tijdens Strength & Flex ga je eerst een half uur werken aan je powerrr. Dit is gewoon op een matje (of in een circuitje). Het tweede half uur ga je relaxed stretchen. Je loopt dus niet alleen sterker, maar ook leniger de deur weer uit.

Ook Exotic Pole is een choreo based les, maar dan op hakken. Je leert hier elke drie weken een sexy, bad-ass choreografie, inclusief floorwork en heel clacks. Voor deze les zijn kniebeschermers zeker aan te raden. (En voor een keertje ook te leen van de studio). Exotic Pole is niet alleen een echte workout, het geeft je ook een boost qua zelfvertrouwen.

Als je echt aandacht wilt schenken aan je flexibiliteit, is er de les Pure Stretch. In dit uur gaan we, na een warming-up, uitgebreid in op het vergroten van je (actieve) flexibiliteit en mobiliteit. Of je nu je tenen nog niet kunt aanraken, of bijna je spagaat plat hebt; iedereen kan hier aan de slag. Get flexy!

Ten slotte is er op de zaterdagochtend een les Power Pole. Krachtsoefeningen met behulp van de paal en echte power combo’s in de paal zijn de beste start van je weekend!

Power lady paaldansen Utrecht

Ben je enthousiast geworden en wil je meedoen in één van deze lessen? Inschrijven kan gewoon via het lesrooster.

 

Oh, en: volg ons op Instagram voor filmpjes, foto’s en previews van de lessen <3

Leave your thought