Privacy statement

 
versie oktober 2018

Artikel 1. Identiteit van de ondernemer
Studio Aeris
Westerkade 10, 3511 HA Utrecht
Telefoonnummer: +31 6 36 17 43 56
E-mailadres: info@studio-aeris.com
KvK-nummer: 56240635
Btw-identificatienummer: NL155228031B01

Artikel 2. Algemeen
Studio AERIS hecht veel waarde aan privacy en een verantwoorde omgang met persoonsgegevens van haar klanten. Daarom worden persoonsgegevens door ons zorgvuldig verwerkt en beveiligd. We houden ons daarbij aan de eisen uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

In deze privacyverklaring leggen wij uit hoe wij omgaan met de persoonsgegeven: welke we verzamelen en waarvoor we ze gebruiken. Ook leggen we uit hoe je jouw gegevens kunt inzien, wijzigen of verwijderen.

Artikel 3. Gebruik van persoonsgegevens 
Afhankelijk van de diensten en functionaliteiten die je gebruikt, kunnen wij de volgende persoonsgegevens van jou verzamelen en verwerken:

  • voornaam
  • achternaam
  • e-mailadres
  • gebruikersnaam 
  • bank waarmee je de betaling gaat voldoen
  • adres waar de bestelling naar verzonden wordt
  • informatie die je zelf invult in een open veld, zoals een blog reactie, aanvullende informatie bij een bestelling of een bericht in het contactformulier
  • vragen die jij aan ons stelt en/of meldingen die jij aan ons doorgeeft

Wij verwerken je persoonsgegevens voor een of meer van de volgende doeleinden (mede afhankelijk van welke diensten of functionaliteiten jij gebruikt):

  • om jou de mogelijkheid te bieden artikelen te bestellen via onze websites en gebruik te maken van al onze functionaliteiten en diensten.
  • om jouw bestelling te verwerken en je te informeren over het verloop daarvan.
  • om je gebruik te laten maken van je lidmaatschap (in- of uitschrijven voor lessen) of een van onze overige diensten.
  • om met jou te communiceren door middel van het verzenden van elektronische nieuwsbrieven en/of e-mail.
  • om jouw vragen te beantwoorden en/of jouw meldingen te behandelen via social media, e-mail of telefonisch.
  • om onze website te verbeteren.

Bij het niet verstrekken van noodzakelijke persoonsgegevens, kan er geen overeenkomst tot stand komen. Dit houdt bijvoorbeeld in dat er niet voor lessen ingeschreven kan worden. 

Bovenstaande gegevens worden bewaard totdat er een verzoek tot verwijdering wordt ontvangen. 

De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Studio Aeris of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Artikel 4. Verstrekking van gegevens aan derden
Wij geven de door jou verstrekte gegevens door aan derde partijen, als dat noodzakelijk is voor de levering van de door jou bestelde producten of aangevraagde diensten. Zo maken wij gebruik van Mollie B.V. als betaaldienstverlener en geven we je gegevens door aan de postbezorger om de bestelling bij jou te bezorgen.

Verder zullen wij de door jou verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht is.

Artikel 5. Cookies
Op de website worden cookies aangemaakt in de volgende gevallen:

  • wanneer je een reactie achterlaat op onze site. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.
  • indien je een account hebt en je logt in op de website, slaan we een tijdelijke cookie op om te bepalen of jouw browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.
  • zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met jouw login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je “Herinner mij” selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van jouw account, worden login cookies verwijderd.
  • wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Artikel 6. Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wij kunnen deze privacyverklaring van tijd tot tijd wijzigen. Het is aan te raden om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen.

Artikel 7. Inzage, correctie, wijzigen en verwijderen
Als je een account hebt, kun je daarop inloggen om gegevens in te zien en te wijzingen, met uitzondering van de gebruikersnaam. 

Via je persoonlijke account kun je je toestemming voor het ontvangen van de digitale nieuwsbrief weer intrekken. 

Wil je een exportbestand ontvangen van je persoonlijke gegevens, stuur dan een e-mail naar info@studio-aeris.com.  

Als je je account en persoonlijke gegevens wilt verwijderen, kun je contact met ons opnemen via info@studio-aeris.com. Gebruik daarbij hetzelfde mailadres van je account. Binnen 14 dagen worden al je persoonlijke gegevens verwijderd. Uitgezonderd hiervan zijn de gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligingsdoeleinden.

Artikel 8. Autoriteit Persoonsgegevens 
Wij helpen je uiteraard graag als je klachten hebt over de verwerking van jouw persoonsgegevens. Mocht je er desondanks toch niet samen met ons uitkomen, dan heb je op grond van de privacywetgeving ook het recht om een klacht in te dienen bij de privacy toezichthouder. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.